Μαχητής Πετρούπολης

 

ΚΑΙ Ο ΠΑΝ. ΚΑΚΑΛΗΣ ΣΤΗ ΔΑΚ!

Ο κύβος ερρίφθη κατά πως φαίνεται! Η αμφιλεγομένη υποψηφιότητα του Παναγιώτη Κάκαλη έπαψε να υφίσταται! Ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος του Πετρούπολη Να Ζεις, σύμφωνα με τον επικεφαλή του πρώην συνδυασμού Θανάση Σκαλιστήρα, αποδέχθηκε την πρόταση του Δημήτρη Ταλιούρα και θα συμμετάσχει κι αυτός στο συνδυασμό της ΔΑΚ.
 
Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε και από το οικογενειακό περιβάλλον του κ. Κάκαλη και έτσι το σίριαλ των τελευταίων εβδομάδων με την υποψηφιότητα για τον δημαρχιακό θώκο έλαβε τέλος. Στην σελίδα του Πετρούπολη να Ζεις έχει κοινοποιηθεί ανάρτηση του κ. Σκαλιστήρα που  αναφέρει: «Ήταν κοινή απαίτηση και πρόταση εκατοντάδων συμπολιτών μας να παραμερίσουμε κομματικά στεγανά, να κατεβάσουμε σήματα και λάβαρα που ταλαιπώρησαν την πόλη και την τοπική κοινωνία επί σειράς ετών.
Ο καλός φίλος και συναγωνιστής ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΚΑΛΗΣ συναισθανόμενος την ευθύνη του, ανταποκρίνεται στο γενικό κάλεσμα του Δημήτρη Ταλιούρα, αποσύρει την υποψηφιότητα του ως δήμαρχος και συνυπογράφει την επιστολή του συνδυασμού μας.
Πάνω απ’ όλα είμαστε Πετρούπολη!!!!».   
 

επιστροφή στην κορυφή